”Poeziile sunt adevărate comori pline de magie, ce ajută la dezvoltarea limbajului și îmbogățirea vocabularului. Versurile rimate dezvoltă urechea muzicală, stimulând creativitatea. Prin poezie, cântece și jocuri copiii pot explora și pot învăța mai ușor lumea în care trăiesc”.
Mariana TÎrnoveanu
”Trăistuța cu poezii”, scrisă de Mariana TÎrnoveanu, a ajuns astăzi la Sala de Lectură, Presă și Legislație a bibliotecii, dăruind copiilor zâmbete, emoție și veselie. Autoarea cărții a scos din trăistuță poezii minunate, stârnind curiozitatea și bucuria elevilor. Alături de autoare s-a aflat doamna Fărcaș Nadia de la Editura Ecou Transilvan, care a făcut o scurtă prezentare a cărții.
Întâlnirea s-a încheiat cu un colaj de colinde oferit de copii. Pentru că Moșul e darnic și bun, acesta a pus în trăistuță și cadouri. Astfel, copiii au primit pe lângă ”Trăistuța cu poezii”, semne de carte, creioane, fructe și dulciuri.
Mulțumim elevilor prezenți de la Școala ”Sf. Andrei” Slobozia și de la Liceul Pedagogic ”Matei Basarab” Slobozia, însoțiți de doamnele profesor pentru învățământ primar Voiteanu Gabriela și Dogaru Mioara.
« de 2 »