Astăzi, la Sala Studio din incinta Centrului Cultural ”Ionel Perlea” Slobozia, ne-am bucurat de prezența îndrăgitei actrițe, Marea Doamnă a Teatrului Românesc, Rodica Popescu Bitănescu.
Evenimentul, organizat de Biblioteca Județeană ”Ștefan Bănulescu” Ialomița, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, a prilejuit lansarea volumului ”ASTA SUNT EU!”, apărut anul acesta la Editura Ecou Transilvan, reprezentată prin doamna Fărcaș Nadia -editor, prezentă la manifestare.
Despre cât de mult își iubește publicul, despre întâmplări din viața de actor precum și despre multe altele, a vorbit distinsa actriță în fața celor care au ales să-i fie alături.
”Sunt meserii în care nu sunt suficiente doar cunoștințele, este nevoie de har. Poți fi tu oricât de bine pregătit, dar dacă nu ai darul, harul de la Dumnezeu, să poți împărtăși și altora ceea ce știi tu, n-ai făcut nimic.” Rodica Popescu Bitănescu
Mulțumim doamnei profesor Laura Gheorghe pentru colajul de colinde susținut la pian, elevei Dascălu Ilinca de la Liceul de Arte ”Ionel Perlea” Slobozia, care a interpretat cântecul Aleluia, elevilor de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Slobozia, cadrelor didactice și tuturor celor care au participat la eveniment!