În perioada 01 – 31 octombrie 2020, Consiliul Județean Ialomița și Biblioteca Judeţeană „Ştefan Bănulescu” Ialomița organizează ediţia cu numărul XXIX a SALONULUI ANUAL DE CARTE, manifestare culturală tradiţională, de referinţă pentru comunitatea locală şi judeţeană.
În cadrul acestuia vor fi organizate expoziţii de carte cu noile achiziţii ale bibliotecii, întâlniri cu scriitori, oameni din diverse domenii ale culturii, editori, lansări și prezentări de carte, dezbateri, conferințe, concerte.
Prilej de dialog și informare, Salonul de carte s-a dovedit de fiecare dată interesant și atractiv, un loc unde iubitorii paginilor tipărite s-au întâlnit, au discutat, au dezbătut teme importante din domeniul publicisticii și nu numai. Expoziția de carte este deschisă pe toată perioada lunii octombrie, în Galeriile Arcadia din incinta Centrului Cultural UNESCO “Ionel Perlea”.
Iubitorii de carte sunt așteptați să se alăture acestui eveniment cultural pentru a descoperi bogăția pe care ne-o transmite lectura.