Motto: ”Dacă vrei să obții cheia succesului, pierde-te prin labirintul cărților și soarbe din nectarul cunoștințelor”.
📚Ajuns la ediția cu numărul XXX, Salonul Anual de Carte și-a deschis porțile pe 1 octombrie, ora 13.00, la Galeriile Arcadia, în incinta Centrului Cultural “Ionel Perlea”.
Evenimentul  prilejuiește întâlniri cu scriitori, editori, lansări și prezentări de carte etc și prezintă achiziția de carte de la Salonul precedent și până la momentul actual.
Organizatorii, respectiv Biblioteca Județeană ”Ștefan Bănulescu” și Consiliul Județean Ialomița, pun la dispoziția iubitorilor de lectură o lună întreagă dedicată cărților, aducând în fața publicului, prin numeroasele acțiuni culturale, personalități  din diverse domenii ale culturii.
Potrivit tradiției, prima zi a fost dedicată  scriitorilor ialomițeni și editurilor din județul Ialomița.
Ne-au onorat cu prezența doamna Elena Pacală – director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Ialomița și domnul Dragoș Neagu-președintele Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, managerul Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” Brăila.
Mulțumim tuturor  celor care au fost prezenți! În continuare, vă așteptăm să vă alăturați acțiunilor culturale ce vor avea loc pe tot parcursul lunii octombrie!
« de 2 »