Biblioteca deschide minți… Cărțile sunt ”porți” care te fac să te cunoști pe tine și pe cei de lângă tine. Mediul înconjurător și natura întotdeauna plină de viață ridică inima îmbătată de farmecul și multitudinea de culori care ne oferă nouă, oamenilor, fericire și împlinire.
✍️Despre interdependența și interconexiunea anotimpurilor, marele scriitor francez Albert Camus spunea: ”fiecare toamnă e o a doua primăvară în care frunza e o floare” și ”în această iarnă mi-am dat seama că în sufletul meu există o eternă vară”.
Biblioteca Județeană” Ștefan Bănulescu” Ialomița lansează concursul de fotografie online intitulat ”Clipe și culori”, având ca scop punerea în lumină a frumuseții anotimpurilor pentru că, așa cum ne spune Constantin Brâncuși: ”oamenii nu își mai dau seama de bucuria de a trăi, pentru că nici nu mai știu să privească minunile Naturii”.
👉Așadar, dragi utilizatori, vă invităm la concurs! Cele mai reprezentative fotografii vor fi premiate!🏆
Concursul se va desfășura începând de astăzi, 21.01.2021, și se va încheia pe data de 22 octombrie a.c. Am ales această dată de încheiere, deoarece ne dorim ca desemnarea câștigătorilor să aibă loc în cadrul evenimentelor cuprinse în Salonul Anual de Carte, ediția cu numărul XXX.
Puteți trimite fotografiile la adresa de email a bibliotecii: [email protected] sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a bibliotecii( Biblioteca Judeteana Ialomita), după cum urmează:
-până la data de 22 februarie 2021- Iarna;
-până la data de 25 mai 2021- Primăvara;
-până la data de 25 august 2021- Vara;
-până la data de 22 octombrie 2021-Toamna.
📌La sfârșitul fiecărui anotimp, toate fotografiile primite vor fi montate într-un colaj ce va fi expus pe pagina/site-ul bibliotecii. Fiecare participant va concura cu o singură fotografie/anotimp.
Vă așteptăm să ne bucurați cu… clipe și culori!📷
Succes!❄️🌹☀️🍁