Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” Ialomița s-a alăturat în acest an proiectului 4/4Pentru Prieteni, inițiat de Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education.
Inspirați de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, așadar dorim să dedicăm ziua de 4/4/2019 comunității și faptelor bune.
Ne oprim pentru puțin din rutina zilnică și facem ALTCEVA. Facem voluntariat în comunitatea noastră și donăm timp unor cauze nobile.
„Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil”, se numește evenimentul ce va fi organizat de Biblioteca Județeană, activitate ce constă în colecta de rechizite, cărți, jucării, hăinuțe, alimente pentru copiii de la Centrul de Îngrijire de Zi Slobozia.
În perioada 25.03-03.04.2019, demarăm colectarea de pachețele pentru bucuria copiilor. Toți cei interesați sunt așteptați să se alăture echipei de voluntari, echipă formată din colectivul bibliotecii județene, cât și cei interesați să doneze, sunt așteptați la sediul instituției, etajul I.