Salonul Anual de Carte, ediția cu numărul XXXI, a continuat astăzi, 26 octombrie, cu lansări și prezentări de carte de la Editurile UZPR și Detectiv Literar.
Din partea Editurii UZPR au fost alături de noi: Adrian Fetecău cu volumul ”Tokyo 2020. Jurnalist în pandemie”, Marin Constantin- ”Postpunctum”, Dan Constantin a vorbit despre ”Jurnalismul. Studenție fără frontiere”, vol.I, II, autor Neagu Udroiu, Mircea Roșca și Teodora Marin;
iar din partea Editurii Detectiv Literar: Firiță Carp- director al editurii și Luiza Cala cu prezentarea volumului ”Yoga sentimentală”.
Mulțumim invitaților pentru această bucurie de a fi împreună!
De asemenea, mulțumim pentru prezență doamnei Elena Pacală-director Direcția Județeană pentru Cultură Ialomița, scriitorilor ialomițeni Ilie Comănița, Florin Ciocea care ne-a încântat cu un recital poetic din volumul de versuri al doamnei Luiza Cala- ”Yoga sentimentală”, domnului Nicolae Tache – ziarist, domnului Dobre Gheorghe- redactor șef Revista Helis, și tuturor iubitorilor de lectură care au ales să ne fie alături la acest eveniment remarcabil!
« de 2 »