Structura Bibliotecii Judeţene "Ştefan Banulescu" Ialomiţa


Raft cartiServiciul Completarea, Evidenţa si Prelucrarea Colecţiilor completeaza si constituie clasic si informatizat colecţiile de baza , colecţiile uzuale si speciale prin catalogare, clasificare, cotare, alcatuieste instrumente de informare: catalogul alfabetic, sistematic, topografic.

Salon carteServiciul Relaţii cu Publicul asigura activitaţi de lectura la sala (Sala de lectura, Sala de studiu Presa si Legislatie), împrumut pentru lectura la domiciliu (Secţia de împrumut pentru adulţi, Secţia de împrumut pentru copii si Filiala MB 20, ); de asemenea, asigura evidenţa publicului cititor si evidenţa activitaţilor specifice.

CarteCompartimentul Bibliografic si Îndrumarea metodica se preocupa de valorificarea informaţiilor locale, pune la dispoziţia publicului liste bibliografice, presteaza servicii de public relations, se implica în acţiuni de mediatizare a serviciilor de biblioteca si are atribuţii de coordonare în teren a activitaţilor de baza ale bibliotecilor publice ialomiţene, în vederea organizarii si eficientizarii acestora.

ContabilServiciul Financiar Contabil si de Personal are activitaţi de susţinere financiara, de contabilitate si administrative. Resursele materiale reprezinta colecţii enciclopedice de carţi, periodice, cataloage alfabetic, sistematic, topografic si colecţii de materiale audiovizuale.

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE A BIBLIOTECII JUDEŢENE „ŞTEFAN BĂNULESCU" IALOMIŢA